ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – 50 ΧΡΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, στο Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 Χρόνων προσφοράς του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου στην Επαγγελματική Εκπαίδευση. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 420 Μέλη και φίλοι του ΑΙΚ.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου κ. Χαράλαμπος Χαμπουρής και ακολούθως βραβεύτηκαν όλα τα Επαγγελματικά Σώματα της βιομηχανίας και οι Ασφαλιστικές Εταιρείες για τη διαχρονική στήριξη τους στο ΑΙΚ ως επίσης τα Μέλη και οι Πρόεδροι που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στα Διοικητικά Συμβούλια του Ινστιτούτου για να γιορτάζουμε όλοι μαζί τα 50χρόνια προσφοράς στην επαγγελματική εκπαίδευση.
Οι Καλλιτέχνες Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Μαρία Θεοδότου με την ορχήστρα τους έντυσαν μουσικά την βραδιά με αφιερώματα σε 4 υπέροχους μουσικοσυνθέτες, τον Γιώργο Κουγιουμτζή, τον Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Μάριο Τόκα.
Τιμήθηκαν επίσης ο Σύνδεσμος «Χάρισμα» και δυο αυτοδίδακτοι καλλιτέχνες που διακρίθηκαν στην τέχνη και στον πολιτισμό και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την προσφορά του στην παγκόσμια ημέρας Μουσικής.
 
 
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ